Lokal tandlæge med speciale i tandproteser i Grenaa og Auning, nær Ebeltoft og Randers

Leder du efter en pålidelig tandlæge med speciale i tandproteser?
I så fald er du kommet til det rette sted.
Hvis du leder efter en tandlæge med speciale i alle former for tandproteser, kan det udføres her på klinikken – endda til gode priser.

Om Henrik Lemkow – manden bag klinikken

I 2001 blev jeg færdig med min uddannelse som klinisk tandtekniker på Aarhus Tandlægeskole og siden da har jeg arbejdet på klinikker rundt omkring i landet.
Inden overtagelsen af klinikken i Grenaa tilbage i 2006 var jeg ansat på klinikker i Kolding, Århus og Odense, hvor jeg gennem årene hjalp hundredevis af danskere med alt lige fra rutinebesøg til avancerede operationer. Den erfaring har jeg taget med mig til Grenaa, hvor jeg tilbyder en bred vifte af ydelser.

Klinikken er tilknyttet LKT, som er landsforeningen af kliniske tandteknikere – en forening hvor jeg gennem mange år har været aktiv både i bestyrelsen og i efteruddannelsesudvalget (og stadig er det).

Find din tandlæge i Grenaa og Auning (nær Ebeltoft og Randers)

En tandlæge er ikke meget værd uden en adresse.
Heldigvis er vores nem at finde – også selvom du ikke tit finder dig selv i Grenaa. Nærmere betegnet hører vi hjemme på Østergade 23C, lige over for Grenaa station, mellem Grenaa Kirke og kirkegården.
Derudover har vi også en afdeling på Centervej 21C i Auning.
Ring til os i dag på 86 32 04 02, så finder vi dig hurtigt en tid, i den klinik der er tættest på dig. Derudover er du velkommen til at kigge forbi til en gratis og uforpligtende undersøgelse.

tandlæge

Hvis du har en delprotese, så er det vigtigt at bøjler og tænder holdes rene, så du undgår caries i bøjletanden.