Implantatprotese

En implantatprotese kan være det rigtige for dig

Hvis du ikke har sunde naturlige tænder tilbage og ønsker en protese der sidder fast, kan en implantatprotese være løsningen.

En implantatprotese giver tryghed i hverdagen, fordi du kan spise og grine, uden at være nervøs for, om protesen løsner sig.
Det er i dag muligt at sætte en tandprotese fast på implantater med små tryklåse.
De indopererede implantater fungerer som kunstige tandrødder.

Implantater er kunstige tandrødder, som indsættes i kæbeknoglen.
Den enkelte kunstige tandrod er fremstillet af titanium i form af en lille skrue, som vokser sammen med kæbeknoglen. Der skal som regel bruges 2-6 implantater til fastholdelse af en protese, alt afhængig af, om det er over- eller underkæbe.

De nye tandrødder kan bære forskellige former for tryklåse, hvorpå tandprotesen klikkes fast, så den ikke bevæger si når man taler og spiser.
Tandprotesen kan stadig tages ud, når den skal skylles og rengøres.

Sådan indsættes implantaterne:

Efter undersøgelse på klinikken, bliver De henvist til en tandlæge som jeg har et nært samarbejde med. Tandlægen giver Dem en grundig information og prisoverslag.
Implantaterne indsættes under lokalbedøvelse.
Efter ca.10 uger er implantaterne vokset fast til kæbeknoglen, hvorefter tryklåsen kan monteres i protesen og kan nu klikkes fast og bruges uden den bevæger sig!

Hvis De har naturlige tænder tilbage:
Tryklåse kan også bruges, hvis De har enkelte naturlige tænder tilbage, hvis tandrødderne vel at mærke er solidt forankret i kæbeknoglen. Disse tænder kan slibes til og derefter kan tryklåsen monteres og protesen sættes fast.

Implantprotese

Skyl protesen og munden efter hvert måltid